W.I.T.C.H. vai Teletapit

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Mä en oo kattonu W.I.T.C.H:iä, mutta niitä joitakin kirjoja olen lukenut 🙂
Valitsen siis Teletapit 😀

Avatar

pilalaulu teletapeista

tiivi taavi tippuu laavaan ai
tiivi taavi hipsu laalaa pai

Avatar

W.I.T.C.H ja teletapit yhtä kivoi (teletapit sen söpöyden takii)♥♥♥

Avatar

Pai on söde<3 mul on kaikki W.I.T.C.H. kirjat ja lehdet lemparini on Hay Lin Teletapit on kans ihan ok mut emmä ny niitä enään tv:stä kato

W.
W.I.
W.I.T.
W.I.T.C.
W.I.T.C.H.
W.I.H.C.
W.I.H.
W.I.
W.

Avatar

KUN TOTTA PUHUTAA NII TYKÄÄ MOLLEMIST EIK AINA TARTTE SANOO ET ”TELETAPIT O VAUVOILLE” MUT W.I.T.C.H. TV:SARJA ON TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI HYVÄ JA KIRJAT MYÖS W.I.T.C.H LEHTI ON HYVÄ SIIS W.I.T.C.H♥ KU EI NY ENÄÄ NIIT TELETAPPEJA KATOTTA TV:T MUT OLI VIEL PAKKO KIRJOTAA ET PAI ON I.H.A.N.A♥♥♥♥♥

Avatar

VOI LOL!!!!!!!! KUKA URPO OTTAIS MUKA JONKU TELETAPIN???????????
WITCH OF COURSE!!!

Avatar

Moi!
mÄ TYKKÄÄN w.i.t.c.h. on parempi…
MÄ TYKKÄÄN ENITEN HAY LINISTA JA CORNYSTÄ.

Avatar

hEI!
MUN MIELESTÄ TELETAPIT ON PARHAAT!!!- mutta mä en oo pupuliina, vaan
pupuliinan pikkusisko!

Avatar

Kummatkin on ihan hyviä. Mutta ehkä teletapit on parempia.

Avatar

pussirotta, tämä on totta, joten älä huuda, meillä on salaisia avustajia jotka poistavat turhia, jopa käyttäjiä, joten olepas kunnolla tai poistamme sinut täältä!:/

Avatar

TELETAPIT! witchisä semmosia pikku hüoria jotka taikoo jtn shittiä :——-DDDdd lållål

Avatar

AAAAAAAAARGH!!!!!!!!!!!!!Mä en oikee ny älyä. bratz kirjoitti 97<3, sitte ei ollu mitää 97<3, sitte tulee joku toimitus ja sanoo että se keksi sen! HALOO älkää viittikö valehdella! kukaan ei ikinä älyä mistään mitää, jote please puhukaa totta! ja minusta teletapit ja witchit on iha yhtä ok. emmä oikee välitä kummastakaan!

Avatar

Laitoin W.I.T.C.H koska se on pikkasen parempi. Sorry Teletapit!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

teletapit tietenkin! nykyiset ykköset ja kakkoset ei kyllä varmaan ees tiedä mitä teletapit on…

Avatar

Tuo oli varoitus! Mutta älä enää koskaan tee tuollaista!

Avatar

Bratz olemme liian kauan kuullet että olet kiusannut ja tiesitkö että me keksimme 97<3,jotta näkisimme mitä teet! Nyt loppui!! Ilmoitamme poliiseille jos vielä kiusaat!! Olemme melkein jo soittaneet internetpoliisille ja tunnemme erään joka on vapaana milloin vain!! Joten lopeta kiusaaminen!! Tai ihan oikeasti soitamme poliisille!

Avatar

97<3: Are you here?:D
Where do you live? What is your homecity? And how you can give your address? If we really want to be pen pals. It would be fantastic to get the letter from you. Now I tell a little about myself.
I´m one of bratz-girls, Cloe. But it isn´t my own name. I love gossips and bratzes. And of course The Teletubbies! My favourite hobby is bullying, it´s best at school! I´m fun, nice, cute and sweet. I´m good-looking too. In future I want to become to a gossip journalist or a poet. I like to write poems about 96:D and have fun. If you are interested, I´m waiting for your letters! When we have changed the adresses...

Avatar

Hello, 97<3!
I hope that you don´t go yet. Thank you! But I know that I´m a good poet. And Aaku isn´t drown. He´s alive and looks good. He´s in IRC-gallery too. But when I wrote that Aaku is drown, I didn´t know him. Now Aaku is my friends pen pal.
Pen pals! It must be awesome to be your pen pal! Then I could tell you gossips about Minttu and something else... Perfect idea! I have never visited in England but I would like it. Maybe later we are pen friends and I can visit there.

Avatar

Taas…
Nyt jätän Koululaisen ja etsin uuden paikan käydä! Heippa!

Avatar

And now I leave Koululainen and I find a new place to visit!
Bye!

Avatar

Eli:
Bratz ei kirjoittanut edellistä kommenttia. Enkä minä kirjoittanut, että bratz on apina. Pidän hänestä oikeasti! Hän on täydellinen runoilija ja hänen runonsa ovat hämmästyttäviä. Hänestä voisi tulla myös runoilija. Ja olen lukenut edellisiä sivuja. 96:D, onko Aaku todella hukkunut? Ystäväni kertoi minulle, että bratz kirjoittaa niin runoissaan. Ja sinä häiriköit koulussa, 96:D! Olen kuullut, että nimesi on Minttu, onko? Ja asut Puuppolassa. Ystäväni tykkää myöskin bratzista. Hän sanoo, että rakastat yhä Aakua, kuten bratz sanoo. Onko se totta? Ystäväni kertoi minulle, mitä bratzin edellinen kommentti tarkoittaa. Luulen, ettei hän ole kirjoittanut sitä! Minä sanoin haluavani olla hänen kirjekamunsa. Se on minun mielipiteeni.

Avatar

Bratz didn´t wrote the previous comment. And I didn´t wrote that bratz is a monkey. I really like her! She´s a perfect poet and her poems are amazing. She could become a poet too. And I have read the previous sides. 96:D, is Aaku really drown? My friend told me that bratz writes that in her poems. And you bother at the school, 96:D! I have heard that your name is Minttu, isn´t it? And you live in Puuppola. My friend also likes bratz. She says that you still love Aaku as bratz says. Is it true? My friend told me what bratz´ previous comment means. I think she didn´t wrote that! I said that I would like to be her pen pal. It´s my opinion.

Avatar

Se 97<3 ei ole varmaan englantilainen. Käytin hänen nimimerkkiä ja kirjoitin ne viestit, että hän pitää bratzeista ja haluaa kirjekamukseni, jne...

Avatar

Nyt minä putosin kärryiltä.
Onko 97<3 feikki? Vei onko
hän oikeasti englantilainen?
Ja pitääkö hän todella bratzistä?

Avatar

ja sit viel jos 97<3 oli äsken oikee ja jne. niin sehän tänne kirjotti ensin eli bratz on jatkanut!!! kaikkihan sen huomaa eikä ole väliä jos kiusaa,koska et tunne minua!!

Avatar

do you know,bratz everybody knows its not really me its you everybody heat you all the time and you are monkey ass!!!

Avatar

I’m not bothering anyone at school!
You do not even know the Bratz!

Avatar

Oh, 97<3. You should see the previous posts by bratz by polls. Really nasty ...

Hihi.

Avatar

And do you know what? 96:D…?
I know why bratz teases you! Because it´s right to you!
Do you bully at school too, 96:D?

Avatar

Bratz is honest and thats why I like her.
You aren´t friendly, 96:D! Because you hate bratz and the the teletubbies! I don´t like people who hates Po and my friend! You are quite naughty!

Avatar

It`s true, 96:D! Bratz could be my pen pal some day. She isn´t nasty! You are! She´s very nice and I really think that she looks cute! That kind of friend I need!

Avatar

Are you ever visited in England, bratz?
But if we are some day pen pals, you must come to England!

Avatar

Hi, bratz!
It might be fantastic to be a gossip journalist. I think I would like it! And yes. I´m your fan. You are my idol!♥♥♥ And of course all bratz-girls are my idols too. Are they your idols too? I think that they must be… You like all kind of bratz-things, don´t you? In the future I would like to be your pen pal. What do you think about that? Is it nice?

Avatar

hi 97<3!I am not good speak english=)...yet!but I wanna dry though!I am ten years old.so this is not long text bye!

Avatar

TELETAPIT, NIIN SÖPÖJÄ JA OMANLAISIA! love teletubbies!<3<3<3

Avatar

Myös zizzu^^ saa vastata. Eli:
Hei, 97<3!
Uskon, ettet kirjoittanut, että olen idiootti. Nyt voin vastata kysymykseesi: Hei! Olen todella bratz! Nimeni on Cloe ja olen suosikkibratzisi. Ja haluan todella tulla juorutoimittajaksi. Ehkäpä tulevaisuudessa olen juorutoimittaja. Haluatko sinäkin työskennellä juorulehdessä? Kuten bratz-tytöt ja minä? Olenko idolisi? Oletko minun fani?
-BrAtZ

Avatar

Hello, 97<3!
I believe that you didn´t wrote that I´m an idiot. Now I can answer your question: Hi! I´m really bratz! My name is Cloe and I´m your favourite bratz. And I really want to become a gossip journalist. Maybe in the future I´m a gossip journalist. Do you want to work in gossip journal too? Like bratz-girls and me? Am I your idol? Are you my fan?

Avatar

todellakin w.i.t.c.h se tyyppi joka kattoo teletappeja on lapsellinen vauva w.i.t.c.h. on nii hyvä!!

Avatar

niin ja W.I.T.C.H on oikeesti ihan surkee , oon joskus lukenu niitä kirjoja ja oli siis tosi cuulei !! 😀

Avatar

teletapit tietysti !! TiiviTaavi on paras !!!!!!!!!<333333<33333<33333<33333<33333<33333<3333(mun lempinimi on tiivitaavi =D )

Avatar

Suomennan nämä kommentit nyt yhtenä tekstinä:
Tiedän kaiken bratz-tytöistä. Heidän harrastuksensa, nimensä, ikänsä, mieliasiansa, hiusten värit, silmien värit, lemmikit…Tiedän jopa heidän ajatuksensa ja unelmansa!
Tiedän myös heidän (mieli/toive)ammattinsa. He kaikki haluavat olla juorutoimittajia!
Juorutoimittajia! Kuten bratzkin haluaa olla myös. Bratz on todellinen bratz! Onko hän Cloe? Tai Jade? Tai Yasmin? Tai Sasha? Tai joku muu? Tässäpä kysymys bratzille: Oletko todella bratz? Haluatko todella tulla juorutoimittajaksi? Olet tosi kiva!♥

Avatar

Gossip journalists! Just like bratz wants to be too! Bratz is really bratz! Is she Cloe? Or Jade? Or Yasmin? Or Sasha? Or some one else? There´s a question to bratz:
Are you really bratz???
Do you really want to become to a gossip journalist?
You´re very nice!♥

Avatar

I know their vocations too!
They all want to be gossip journalists!

Avatar

I know everything about Bratz-girls! Their hobbies, names, ages, favourite things, hair colours, eye colours, pets,… I even know their thoughts and dreams!

Avatar

Tässä, mitä oikea 97<3 kirjoitti!
En kirjoittanut, että bratz on idiootti. Pidän hänestä.
Tämä olen minä! Rakastan bratzeja. Leikin niiden kanssa nytkin. Bratz-nuket ovat itse asiassa mielilelujani!♥

Ja:
Lempibratz-tyttöni on Cloe. Hän on kaunein ja siksi hän on paras!♥ Teletapit ja Bratzit ovat paljon parempia kuin Witch! Witchit ovat typeriä!

Avatar

My favourite Bratz-girl is Cloe. She´s the most beautifull and thats why she´s the best!♥ Teletubbies and Bratz are much better than Witch. Witches are stupid!

Avatar

I didn´t wrote that bratz is an idiot. I like her.
That is me! I love bratzies. I play with them now too. Bratz-dolls are actually my favourite toys!♥

Avatar

monkey ass,bratz!!! that it is not funny bye the way my friend mother say you are fucking idiot!!LoL!!! and my mother say same!!!

Avatar

teletapit! mä kattoin pienenä niitä aina ku äiti anto luvan ne on vieläki kivoja (oon9v)

Avatar

Tässä suomennos:
Hei! Olen Bratzmaasta, mutta ystäväni on Teletappimaalainen. Hän kertoo minulle, mitä täällä Teletapissa kirjoitetaan. Ja kuinka iloista, 96:D! Viisas, fiksu, kaunis, ihana BRATZ! Witch on huonoin aikakauslehti. Vihaan Witchiä! Lempiteletappini on Pai. Koska siskoni nimi on Pai ja parhaan kaverini nimi on myös Pai.

Avatar

Hi! I´m from Bratzland but my friend is Teletubbylandish. She tell me what they are writting there in Teletubby. And so glad, 96:D! Clever, smart, beautifull, lovely BRATZ! Witch is the worst magazine. I hate Witch! My favourite Teletubby is Po. Because my sisters name is Po! And my best friends name is Po too.

Avatar

siis teletapit tietysti!!!
mikä turha kysymys… phyh!!!

Avatar

teletapit on tooooooooooosisödei, mut W.I.T.C.H.,koska se on paras.meil on kaikki aikakirjat,ja lehtiä 42.sta siihen mitä niit ny on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

NO tietysti teletapit!! nuunuu<3333333 aaaahh <3 lol joku W.I.T.C.H -.-HaHaHaHa

Avatar

W.I.T.C.H On tosi hyvä ja panin siks W.I.T.C.H KOSKA OON KATTONU SITÄ PALJON w.i.t.c.h kirjat on kans iha ok MUT SILTI KATOIN PIENENÄ IHA KAMALSTI TELETAPPEJA JA PIDIN NIISTÄ KANS ja pidän mä niistä vieläki aika vähä kuitenki KOSKA EN OO KATTONU SITÄ PITKÄÄN AIKAAN!
OHHOH tulipas pitkä teksti!!!!!=)=)=)=)=-):)

Avatar

woi vittu oikeesti miten te voitte tykätä niin paljon teletapeista?? ajattelin ku näin ekan et: ”oikeesti paska kohta mä hyppään ikkunasta ja kuolen teen ITSARIN jos jatkatte tota!!!”
ja TUHTO tarkotit varmaan: TELETAPIT LYTTYYN VESSAN PYTTYYN, VEDETÄÄN ALAS W.I.T.C.H ON PARAS!!!!!
(mä en tykkää witcheist,mut kyl ne on tuhat kertaa parempii ku jotku ”ihquu teletapit!!!<33")

Avatar

W.I.T.C.H LYTTYYN VESSAN PYTTYYN, VEDETÄÄN ALAS, PAI ON PARAS!!!

Avatar

T
TE
TEL
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETAPI
TELETAPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T
XD

Avatar

Tiivi taavi, hipsu, laalaa ja PAII, Teletapit, housun napit, sanovat hei hei!
ELI TELETAPIT!!
Vaikoon kymmenen wee….

Avatar

T
TE
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETAPI
TELETEPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T

Avatar

yes im from england!! nice talk other with finlands people no just my friend or she family!!! cool!!i want live finland too!! thanks 96:D!!

Avatar

Nice to meet you if you’re really English.
I’ve always wanted to talk with the Englishman.
Are you really from England, 97<3?
And thank you:D

Avatar

tää on suomennus 97<3:deen kirjotuksest(oon siis se kaveri, mut tässä se kirjotus!!): moi! mä oon englannist mut mun kaveri on suomalainen ja kertoo mulle mitä tääl lukee!!! ja tosi surullista96:D!!! tyhmä,apinan perse,idiootti BRATZ!! witch on tosi hyvä!! i <3 witch!! mun lempityyppi on will!! koska mun siskon nimi on will!!! ja mun parhaan kaverin nimi on myös will!!!!:DD

Avatar

hi! im for england but my friend is finland she tell me what there koululainen writing!!! and so sad 96:D!!! stupid,monkey ass,idiot BRATZ!! witch is so good!!!! i <3 witch!! my favourite is will!! because my sister name is will!!! and mu best friend name is will too!!!!:DD

Avatar

T
TE
TEL
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETEPI
TELETAPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T

W.I.T.C.H ON SURKEA

Avatar

jooo TELETAPIT RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

no tietyti teletapit ja bratz mitä järkee kiusata!! se on tosi ikävää!!! joten lopeta kiusaaminen ja ollaan ystäviä kaikkien kanssa!!!!:D

Avatar

Teletappi, Teletappi,Teletappia on kiva seurata! Teletappi Teltappi on hyvää…. on hyvää…. on hyvää katsoa! Pai on vielä niin pieni.. lalaa on pallon kanssa… Hipsulla on hassu hattu, Tiivitaavi on ihan haavi… Teletapit iloitsee ee eee eee eeeeeeee…………… Thank you! Kiitos Kiitos!

Avatar

Kyllä Teletapit voittaa. Witchissä on ihan kivoja nukkeja, mutta bratzeilla nyt mieluummin leikin. Teletapit ovat suloisia, niitä söpömpiä ovat enää bratzit!:D

Avatar

Teletapit johtaa. Yllätys,yllätys. Punainen teletappi on Pai. Mutta olen edelleen W.I.T.C.H:IEN KANNALLA!=)=)

Avatar

Teletapit jee! No ei tai siis onhan se hyvä mut ei jee!!!8D

Avatar

mun suosikki teletappi on pai ja hipsu. on ne muutkin kivoi.
mut en mä kyl enää kato mut joskus 2-5 vuotiaana katoin…..

Avatar

mul on w.i.t.c.h päiväkirja jonka oon saanu lahjaks mut teletpit on parempii……..

Avatar

Edelleenkin Witch.
Witch on englantia ja tarkoittaa
noitaa, noita-akkaa tai lumoojatarta.

Avatar

W.I.T.C.H. on parempi sarjakuvana. En pidä TV sarjaa edes W.I.T.C.H.:inä

Avatar

äsken oli tismallee tasapeli kunnes muutin sen vastaamalla…

W.I.T.C.H

ps.sori tyypit mut se on parempi

Avatar

W.i.t.c.h… Tehtiin joskus ala-asteella kaverin kanssa lehdessä olevia testejä.

En pidä teletapeista…

Avatar

No Teletapit ilman mitään vinoilua, koska W.i.t.c.h. on aika huono 🙂

Avatar

W.I.T.C.H Mä en oo oikesti pienenä tienny mitä toi tarkottaa/ mistä tulee Witch… Mut ny tiedän: Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Hay Lin. Eli: W.I.T.C.H
Sori sekava teksti…

Avatar

W.I.T.C.H. on parempi, tosin teletapeille on kiva hajota x)

Avatar

teletapit mieluummi 🙂 witch on musta tekopyhä,ja hahmot tooooosi typeriä.

Avatar

teletapit on katoin niit pienen lampparini on pai jos tos ois muumit laittaisin se ehdottomasti♥

Avatar

Kyllä sen kai pitäisi toimia.:)
Ei niissä olekaan mitään lapsellista. Ne ovat kivoja ja kehittäviä!
Minun lempihahmoni on Laa-Laa, se keltainen.

Avatar

Tietenkin Teletapit!♥
Mutta Witchkin on kyllä ihan kiva.:D

Avatar

teletapit on kivempii ku W.i.t.c.h mut niinku en mä seuraa sellasta ”hölmöilyä” mut on teletapit aika söpöi.

Avatar

Telepatia onhuippu kiva tapa keskustella tunnilla ettei opettaja kuule!
(niin ainakin luulemme…)

Avatar

Todellisuudessa en katson T-E-L-E-T-A-P-P-E-J-A! ! ! ! !

Avatar

TELETAPIT ,joo ovat aika HUVITTAVIA !!

Mut taas W.I.T.C.H , kirjat on ok:ita

mutta se tv sarja …ei oo mun juttuja !

vastaus : TELETAPIT 8D 8D 8D 8D 8D 8D 8D

Avatar

Twilight99 miten voi olla mahdollista kun katsoin sun profiilin ni siellä lukee että olet kirjautunut viimeksi 12.9.2010? Mutta olet täällä??

Avatar

Teletapit, sitä on ihan kiva katella, koska siinä ei toisaalta oo mitään järkeä, mut ei ole kuitenkaan ärsyttävä 😀

Avatar

Jaiks! Laitoin vahingos teletapit ku luin winx….☺ Paitsi onhan teletapitkin kivoi….☻

Avatar

W.I.T.C.H on miun mielestä parempi kuin teletapit.

Avatar

en olis uskonu että teletapit olis parempii mut onhan nekin ihan kivoja vaiikka ovatkin suunnattu vähä pienemmille:D

Avatar

Jaa W.I.T.C.H. hyviä kirjoja… Tasan=) Mä tein viime kässän tunnilla vahingossa teletappi robotin=) Siitä tuli teletappi koska sille tuli telkkari mahaan=) Aika karmee siitä kyllä tuli!!

Oma kommentti