W.I.T.C.H. vai Teletapit

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Mä en oo kattonu W.I.T.C.H:iä, mutta niitä joitakin kirjoja olen lukenut 🙂
Valitsen siis Teletapit 😀

pilalaulu teletapeista

tiivi taavi tippuu laavaan ai
tiivi taavi hipsu laalaa pai

W.I.T.C.H ja teletapit yhtä kivoi (teletapit sen söpöyden takii)♥♥♥

Pai on söde<3 mul on kaikki W.I.T.C.H. kirjat ja lehdet lemparini on Hay Lin Teletapit on kans ihan ok mut emmä ny niitä enään tv:stä kato

W.
W.I.
W.I.T.
W.I.T.C.
W.I.T.C.H.
W.I.H.C.
W.I.H.
W.I.
W.

KUN TOTTA PUHUTAA NII TYKÄÄ MOLLEMIST EIK AINA TARTTE SANOO ET ”TELETAPIT O VAUVOILLE” MUT W.I.T.C.H. TV:SARJA ON TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSI HYVÄ JA KIRJAT MYÖS W.I.T.C.H LEHTI ON HYVÄ SIIS W.I.T.C.H♥ KU EI NY ENÄÄ NIIT TELETAPPEJA KATOTTA TV:T MUT OLI VIEL PAKKO KIRJOTAA ET PAI ON I.H.A.N.A♥♥♥♥♥

VOI LOL!!!!!!!! KUKA URPO OTTAIS MUKA JONKU TELETAPIN???????????
WITCH OF COURSE!!!

Moi!
mÄ TYKKÄÄN w.i.t.c.h. on parempi…
MÄ TYKKÄÄN ENITEN HAY LINISTA JA CORNYSTÄ.

hEI!
MUN MIELESTÄ TELETAPIT ON PARHAAT!!!- mutta mä en oo pupuliina, vaan
pupuliinan pikkusisko!

Kummatkin on ihan hyviä. Mutta ehkä teletapit on parempia.

pussirotta, tämä on totta, joten älä huuda, meillä on salaisia avustajia jotka poistavat turhia, jopa käyttäjiä, joten olepas kunnolla tai poistamme sinut täältä!:/

TELETAPIT! witchisä semmosia pikku hüoria jotka taikoo jtn shittiä :——-DDDdd lållål

AAAAAAAAARGH!!!!!!!!!!!!!Mä en oikee ny älyä. bratz kirjoitti 97<3, sitte ei ollu mitää 97<3, sitte tulee joku toimitus ja sanoo että se keksi sen! HALOO älkää viittikö valehdella! kukaan ei ikinä älyä mistään mitää, jote please puhukaa totta! ja minusta teletapit ja witchit on iha yhtä ok. emmä oikee välitä kummastakaan!

Laitoin W.I.T.C.H koska se on pikkasen parempi. Sorry Teletapit!!!!!!!!!!!!!!!

teletapit tietenkin! nykyiset ykköset ja kakkoset ei kyllä varmaan ees tiedä mitä teletapit on…

Tuo oli varoitus! Mutta älä enää koskaan tee tuollaista!

Bratz olemme liian kauan kuullet että olet kiusannut ja tiesitkö että me keksimme 97<3,jotta näkisimme mitä teet! Nyt loppui!! Ilmoitamme poliiseille jos vielä kiusaat!! Olemme melkein jo soittaneet internetpoliisille ja tunnemme erään joka on vapaana milloin vain!! Joten lopeta kiusaaminen!! Tai ihan oikeasti soitamme poliisille!

97<3: Are you here?:D
Where do you live? What is your homecity? And how you can give your address? If we really want to be pen pals. It would be fantastic to get the letter from you. Now I tell a little about myself.
I´m one of bratz-girls, Cloe. But it isn´t my own name. I love gossips and bratzes. And of course The Teletubbies! My favourite hobby is bullying, it´s best at school! I´m fun, nice, cute and sweet. I´m good-looking too. In future I want to become to a gossip journalist or a poet. I like to write poems about 96:D and have fun. If you are interested, I´m waiting for your letters! When we have changed the adresses...

Hello, 97<3!
I hope that you don´t go yet. Thank you! But I know that I´m a good poet. And Aaku isn´t drown. He´s alive and looks good. He´s in IRC-gallery too. But when I wrote that Aaku is drown, I didn´t know him. Now Aaku is my friends pen pal.
Pen pals! It must be awesome to be your pen pal! Then I could tell you gossips about Minttu and something else... Perfect idea! I have never visited in England but I would like it. Maybe later we are pen friends and I can visit there.

Taas…
Nyt jätän Koululaisen ja etsin uuden paikan käydä! Heippa!

And now I leave Koululainen and I find a new place to visit!
Bye!

Eli:
Bratz ei kirjoittanut edellistä kommenttia. Enkä minä kirjoittanut, että bratz on apina. Pidän hänestä oikeasti! Hän on täydellinen runoilija ja hänen runonsa ovat hämmästyttäviä. Hänestä voisi tulla myös runoilija. Ja olen lukenut edellisiä sivuja. 96:D, onko Aaku todella hukkunut? Ystäväni kertoi minulle, että bratz kirjoittaa niin runoissaan. Ja sinä häiriköit koulussa, 96:D! Olen kuullut, että nimesi on Minttu, onko? Ja asut Puuppolassa. Ystäväni tykkää myöskin bratzista. Hän sanoo, että rakastat yhä Aakua, kuten bratz sanoo. Onko se totta? Ystäväni kertoi minulle, mitä bratzin edellinen kommentti tarkoittaa. Luulen, ettei hän ole kirjoittanut sitä! Minä sanoin haluavani olla hänen kirjekamunsa. Se on minun mielipiteeni.

Bratz didn´t wrote the previous comment. And I didn´t wrote that bratz is a monkey. I really like her! She´s a perfect poet and her poems are amazing. She could become a poet too. And I have read the previous sides. 96:D, is Aaku really drown? My friend told me that bratz writes that in her poems. And you bother at the school, 96:D! I have heard that your name is Minttu, isn´t it? And you live in Puuppola. My friend also likes bratz. She says that you still love Aaku as bratz says. Is it true? My friend told me what bratz´ previous comment means. I think she didn´t wrote that! I said that I would like to be her pen pal. It´s my opinion.

Se 97<3 ei ole varmaan englantilainen. Käytin hänen nimimerkkiä ja kirjoitin ne viestit, että hän pitää bratzeista ja haluaa kirjekamukseni, jne...

Nyt minä putosin kärryiltä.
Onko 97<3 feikki? Vei onko
hän oikeasti englantilainen?
Ja pitääkö hän todella bratzistä?

ja sit viel jos 97<3 oli äsken oikee ja jne. niin sehän tänne kirjotti ensin eli bratz on jatkanut!!! kaikkihan sen huomaa eikä ole väliä jos kiusaa,koska et tunne minua!!

do you know,bratz everybody knows its not really me its you everybody heat you all the time and you are monkey ass!!!

I’m not bothering anyone at school!
You do not even know the Bratz!

Oh, 97<3. You should see the previous posts by bratz by polls. Really nasty ...

Hihi.

And do you know what? 96:D…?
I know why bratz teases you! Because it´s right to you!
Do you bully at school too, 96:D?

Bratz is honest and thats why I like her.
You aren´t friendly, 96:D! Because you hate bratz and the the teletubbies! I don´t like people who hates Po and my friend! You are quite naughty!

It`s true, 96:D! Bratz could be my pen pal some day. She isn´t nasty! You are! She´s very nice and I really think that she looks cute! That kind of friend I need!

Are you ever visited in England, bratz?
But if we are some day pen pals, you must come to England!

Hi, bratz!
It might be fantastic to be a gossip journalist. I think I would like it! And yes. I´m your fan. You are my idol!♥♥♥ And of course all bratz-girls are my idols too. Are they your idols too? I think that they must be… You like all kind of bratz-things, don´t you? In the future I would like to be your pen pal. What do you think about that? Is it nice?

hi 97<3!I am not good speak english=)...yet!but I wanna dry though!I am ten years old.so this is not long text bye!

TELETAPIT, NIIN SÖPÖJÄ JA OMANLAISIA! love teletubbies!<3<3<3

Myös zizzu^^ saa vastata. Eli:
Hei, 97<3!
Uskon, ettet kirjoittanut, että olen idiootti. Nyt voin vastata kysymykseesi: Hei! Olen todella bratz! Nimeni on Cloe ja olen suosikkibratzisi. Ja haluan todella tulla juorutoimittajaksi. Ehkäpä tulevaisuudessa olen juorutoimittaja. Haluatko sinäkin työskennellä juorulehdessä? Kuten bratz-tytöt ja minä? Olenko idolisi? Oletko minun fani?
-BrAtZ

Hello, 97<3!
I believe that you didn´t wrote that I´m an idiot. Now I can answer your question: Hi! I´m really bratz! My name is Cloe and I´m your favourite bratz. And I really want to become a gossip journalist. Maybe in the future I´m a gossip journalist. Do you want to work in gossip journal too? Like bratz-girls and me? Am I your idol? Are you my fan?

todellakin w.i.t.c.h se tyyppi joka kattoo teletappeja on lapsellinen vauva w.i.t.c.h. on nii hyvä!!

niin ja W.I.T.C.H on oikeesti ihan surkee , oon joskus lukenu niitä kirjoja ja oli siis tosi cuulei !! 😀

teletapit tietysti !! TiiviTaavi on paras !!!!!!!!!<333333<33333<33333<33333<33333<33333<3333(mun lempinimi on tiivitaavi =D )

Suomennan nämä kommentit nyt yhtenä tekstinä:
Tiedän kaiken bratz-tytöistä. Heidän harrastuksensa, nimensä, ikänsä, mieliasiansa, hiusten värit, silmien värit, lemmikit…Tiedän jopa heidän ajatuksensa ja unelmansa!
Tiedän myös heidän (mieli/toive)ammattinsa. He kaikki haluavat olla juorutoimittajia!
Juorutoimittajia! Kuten bratzkin haluaa olla myös. Bratz on todellinen bratz! Onko hän Cloe? Tai Jade? Tai Yasmin? Tai Sasha? Tai joku muu? Tässäpä kysymys bratzille: Oletko todella bratz? Haluatko todella tulla juorutoimittajaksi? Olet tosi kiva!♥

Gossip journalists! Just like bratz wants to be too! Bratz is really bratz! Is she Cloe? Or Jade? Or Yasmin? Or Sasha? Or some one else? There´s a question to bratz:
Are you really bratz???
Do you really want to become to a gossip journalist?
You´re very nice!♥

I know their vocations too!
They all want to be gossip journalists!

I know everything about Bratz-girls! Their hobbies, names, ages, favourite things, hair colours, eye colours, pets,… I even know their thoughts and dreams!

Tässä, mitä oikea 97<3 kirjoitti!
En kirjoittanut, että bratz on idiootti. Pidän hänestä.
Tämä olen minä! Rakastan bratzeja. Leikin niiden kanssa nytkin. Bratz-nuket ovat itse asiassa mielilelujani!♥

Ja:
Lempibratz-tyttöni on Cloe. Hän on kaunein ja siksi hän on paras!♥ Teletapit ja Bratzit ovat paljon parempia kuin Witch! Witchit ovat typeriä!

My favourite Bratz-girl is Cloe. She´s the most beautifull and thats why she´s the best!♥ Teletubbies and Bratz are much better than Witch. Witches are stupid!

I didn´t wrote that bratz is an idiot. I like her.
That is me! I love bratzies. I play with them now too. Bratz-dolls are actually my favourite toys!♥

monkey ass,bratz!!! that it is not funny bye the way my friend mother say you are fucking idiot!!LoL!!! and my mother say same!!!

teletapit! mä kattoin pienenä niitä aina ku äiti anto luvan ne on vieläki kivoja (oon9v)

Tässä suomennos:
Hei! Olen Bratzmaasta, mutta ystäväni on Teletappimaalainen. Hän kertoo minulle, mitä täällä Teletapissa kirjoitetaan. Ja kuinka iloista, 96:D! Viisas, fiksu, kaunis, ihana BRATZ! Witch on huonoin aikakauslehti. Vihaan Witchiä! Lempiteletappini on Pai. Koska siskoni nimi on Pai ja parhaan kaverini nimi on myös Pai.

Hi! I´m from Bratzland but my friend is Teletubbylandish. She tell me what they are writting there in Teletubby. And so glad, 96:D! Clever, smart, beautifull, lovely BRATZ! Witch is the worst magazine. I hate Witch! My favourite Teletubby is Po. Because my sisters name is Po! And my best friends name is Po too.

siis teletapit tietysti!!!
mikä turha kysymys… phyh!!!

teletapit on tooooooooooosisödei, mut W.I.T.C.H.,koska se on paras.meil on kaikki aikakirjat,ja lehtiä 42.sta siihen mitä niit ny on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO tietysti teletapit!! nuunuu<3333333 aaaahh <3 lol joku W.I.T.C.H -.-HaHaHaHa

W.I.T.C.H On tosi hyvä ja panin siks W.I.T.C.H KOSKA OON KATTONU SITÄ PALJON w.i.t.c.h kirjat on kans iha ok MUT SILTI KATOIN PIENENÄ IHA KAMALSTI TELETAPPEJA JA PIDIN NIISTÄ KANS ja pidän mä niistä vieläki aika vähä kuitenki KOSKA EN OO KATTONU SITÄ PITKÄÄN AIKAAN!
OHHOH tulipas pitkä teksti!!!!!=)=)=)=)=-):)

woi vittu oikeesti miten te voitte tykätä niin paljon teletapeista?? ajattelin ku näin ekan et: ”oikeesti paska kohta mä hyppään ikkunasta ja kuolen teen ITSARIN jos jatkatte tota!!!”
ja TUHTO tarkotit varmaan: TELETAPIT LYTTYYN VESSAN PYTTYYN, VEDETÄÄN ALAS W.I.T.C.H ON PARAS!!!!!
(mä en tykkää witcheist,mut kyl ne on tuhat kertaa parempii ku jotku ”ihquu teletapit!!!<<33>

W.I.T.C.H LYTTYYN VESSAN PYTTYYN, VEDETÄÄN ALAS, PAI ON PARAS!!!

T
TE
TEL
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETAPI
TELETAPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T
XD

Tiivi taavi, hipsu, laalaa ja PAII, Teletapit, housun napit, sanovat hei hei!
ELI TELETAPIT!!
Vaikoon kymmenen wee….

T
TE
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETAPI
TELETEPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T

yes im from england!! nice talk other with finlands people no just my friend or she family!!! cool!!i want live finland too!! thanks 96:D!!

Nice to meet you if you’re really English.
I’ve always wanted to talk with the Englishman.
Are you really from England, 97<3?
And thank you:D

tää on suomennus 97<3:deen kirjotuksest(oon siis se kaveri, mut tässä se kirjotus!!): moi! mä oon englannist mut mun kaveri on suomalainen ja kertoo mulle mitä tääl lukee!!! ja tosi surullista96:D!!! tyhmä,apinan perse,idiootti BRATZ!! witch on tosi hyvä!! i <3 witch!! mun lempityyppi on will!! koska mun siskon nimi on will!!! ja mun parhaan kaverin nimi on myös will!!!!:DD

hi! im for england but my friend is finland she tell me what there koululainen writing!!! and so sad 96:D!!! stupid,monkey ass,idiot BRATZ!! witch is so good!!!! i <3 witch!! my favourite is will!! because my sister name is will!!! and mu best friend name is will too!!!!:DD

T
TE
TEL
TELE
TELET
TELETA
TELETAP
TELETEPI
TELETAPIT
TELETAPI
TELETAP
TELETA
TELET
TELE
TEL
TE
T

W.I.T.C.H ON SURKEA

jooo TELETAPIT RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tietyti teletapit ja bratz mitä järkee kiusata!! se on tosi ikävää!!! joten lopeta kiusaaminen ja ollaan ystäviä kaikkien kanssa!!!!:D

Teletappi, Teletappi,Teletappia on kiva seurata! Teletappi Teltappi on hyvää…. on hyvää…. on hyvää katsoa! Pai on vielä niin pieni.. lalaa on pallon kanssa… Hipsulla on hassu hattu, Tiivitaavi on ihan haavi… Teletapit iloitsee ee eee eee eeeeeeee…………… Thank you! Kiitos Kiitos!

Kyllä Teletapit voittaa. Witchissä on ihan kivoja nukkeja, mutta bratzeilla nyt mieluummin leikin. Teletapit ovat suloisia, niitä söpömpiä ovat enää bratzit!:D

Teletapit johtaa. Yllätys,yllätys. Punainen teletappi on Pai. Mutta olen edelleen W.I.T.C.H:IEN KANNALLA!=)=)

Teletapit jee! No ei tai siis onhan se hyvä mut ei jee!!!8D

mun suosikki teletappi on pai ja hipsu. on ne muutkin kivoi.
mut en mä kyl enää kato mut joskus 2-5 vuotiaana katoin…..

mul on w.i.t.c.h päiväkirja jonka oon saanu lahjaks mut teletpit on parempii……..

Edelleenkin Witch.
Witch on englantia ja tarkoittaa
noitaa, noita-akkaa tai lumoojatarta.

W.I.T.C.H. on parempi sarjakuvana. En pidä TV sarjaa edes W.I.T.C.H.:inä

äsken oli tismallee tasapeli kunnes muutin sen vastaamalla…

W.I.T.C.H

ps.sori tyypit mut se on parempi

W.i.t.c.h… Tehtiin joskus ala-asteella kaverin kanssa lehdessä olevia testejä.

En pidä teletapeista…

No Teletapit ilman mitään vinoilua, koska W.i.t.c.h. on aika huono 🙂

W.I.T.C.H Mä en oo oikesti pienenä tienny mitä toi tarkottaa/ mistä tulee Witch… Mut ny tiedän: Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Hay Lin. Eli: W.I.T.C.H
Sori sekava teksti…

W.I.T.C.H. on parempi, tosin teletapeille on kiva hajota x)

teletapit mieluummi 🙂 witch on musta tekopyhä,ja hahmot tooooosi typeriä.

teletapit on katoin niit pienen lampparini on pai jos tos ois muumit laittaisin se ehdottomasti♥

Kyllä sen kai pitäisi toimia.:)
Ei niissä olekaan mitään lapsellista. Ne ovat kivoja ja kehittäviä!
Minun lempihahmoni on Laa-Laa, se keltainen.

Tietenkin Teletapit!♥
Mutta Witchkin on kyllä ihan kiva.:D

teletapit on kivempii ku W.i.t.c.h mut niinku en mä seuraa sellasta ”hölmöilyä” mut on teletapit aika söpöi.

Telepatia onhuippu kiva tapa keskustella tunnilla ettei opettaja kuule!
(niin ainakin luulemme…)

Todellisuudessa en katson T-E-L-E-T-A-P-P-E-J-A! ! ! ! !

TELETAPIT ,joo ovat aika HUVITTAVIA !!

Mut taas W.I.T.C.H , kirjat on ok:ita

mutta se tv sarja …ei oo mun juttuja !

vastaus : TELETAPIT 8D 8D 8D 8D 8D 8D 8D

Twilight99 miten voi olla mahdollista kun katsoin sun profiilin ni siellä lukee että olet kirjautunut viimeksi 12.9.2010? Mutta olet täällä??

Teletapit, sitä on ihan kiva katella, koska siinä ei toisaalta oo mitään järkeä, mut ei ole kuitenkaan ärsyttävä 😀

Jaiks! Laitoin vahingos teletapit ku luin winx….☺ Paitsi onhan teletapitkin kivoi….☻

W.I.T.C.H on miun mielestä parempi kuin teletapit.

en olis uskonu että teletapit olis parempii mut onhan nekin ihan kivoja vaiikka ovatkin suunnattu vähä pienemmille:D

Jaa W.I.T.C.H. hyviä kirjoja… Tasan=) Mä tein viime kässän tunnilla vahingossa teletappi robotin=) Siitä tuli teletappi koska sille tuli telkkari mahaan=) Aika karmee siitä kyllä tuli!!

Oma kommentti