Aki tapasi V.I.I.S.-A.A.T

Viime viikon torstaina Koululaisen toimitus pakkasi mukaansa jalkapalloilija Aki Riihilahden ja 500 euron lahjakortin Intersport-liikkeeseen ja lähti Klaukkalaan onnittelemaan luokkaa, joka voitti ensimmäisen Reilu luokka -välipalkinnon. Luokan nimi on V.I.I.S.-A.A.T.

Aki Riihilahti Reilu luokka -vierailulla. 

Aki Riihilahti tykkää mangusteista

Ensin suunnistimme Mäntysalon koulun juhlasaliin, jossa oppilaille ojennettiin lahjakortti ja lehtikassit. Salissa koululaiset saivat esittää Akille kysymyksiä.

Oppilaille selvisi, että Akin lempieläin on mangusti ja Aki on ollut kerran jälki-istunnossa lumisodan takia. Akilla on ollut kaksi kissaa, jotka oli nimetty vanhojen jalkapalloilijoiden mukaan. Jos Aki ei olisi jalkapalloilija, hän olisi luokanopettaja.

Kun kysymykset oli kyselty ja nimmarit jaettu, lähdimme jatkamaan jutustelua voittajien luokkahuoneeseen. Oppilaat keksivät haastaa Akin jalkapallo-otteluun. Aki otti haasteen vastaan ja juoksimme koulun kentälle. Alkuverryttelyn jälkeen V.I.I.S.-A.A.T saivat laukoa maaleja Akin heiluessa maalivahtina. Luokan pojat ottivat myös pomputuskisan Akin kanssa.

− Minua pyydetään aina mukaan kaikkiin kisoihin. Tanssii tähtien kanssa -kilpailuunkin minua on pyydetty, mutta en ole lähtenyt. Reilu luokka -kisaan lähdin, koska tämä on minulle tärkeä juttu.

Päivä huipentui futismatsiin

Lopuksi luokka jakaantui vielä kahtia, ja Akin kipparoima joukkue otti kentällä mittaa luokanopettaja Rebekan johtamasta joukkueesta. Oppilaat antoivat Akille loistavan vastuksen, eikä Aki päässyt montaa kertaa yksin läpi.

− Tehokas treeni, olette loistavia, Aki puuskutti otsa hiessä.

Kouluvierailun jälkeen Akilla oli vielä luvassa HJK:n omat harjoitukset. Neljä päivää kouluvierailun jälkeen Akin joukkue HJK voitti jalkapallon Suomen mestaruuden.

Kommentit

mäki olin tos voittaja luokas!! se oli kyllä mahtavaa ku saatiin pelata akin kaa futist!!!
ja joo, kirsi oli ennen meiän luokal, se on huipputyyppi!!!!!! ja elmeri varmaan tosi söötti!

moi!
olin ennen tolla luokalla (viime vuonna )

T.KIRSI A.K.K koulusta + Elmeri (koiran pentu)

Onnee teille, oon ilonen teijän puolest =) Oon samas koulus, mut vaa 5C:l.

Ehkä vaa pitäs rajottaa.Mä vaa halusin ilmottaa et oon tos luokassa joka voitti.Mut ei tarvi suuttua>=(

Että ehkä me lopetetaan tää tähän. Ei ollut tarkoitus suututtaa.

Joo, siis ton sun tekstin perusteella. Ehkä me ollaan vähän tyhmiä. Mutta me vaan ollaan niin uskomattoman iloisia.

hei mäkin olin tos luokassa ja me ansaittii se voitto.
on meil oikeus olla ilosii.ei meidän oo silti tarkotus tehä ketää kateeelliseks.

Epistä! Miks kaikki kehuskelee? Ei meidänkään luokka mikään täydellinen ole, mutta ei me ainakaan olla kadeja! Ihan sama, mutta ei sillä saa kehuskella, jos kerran voittaa. On olemassa vielä monia palkintoja, mutta me ei osallistuta, mutta mitä välii!?

Mäkin! Ja mahtavaa oli! Kiva ku Tinka ja Rasse on käyny täällä!

Oma kommentti