Reilu luokka 2019 -kilpailu alkaa! Pääpalkintona Ellinooran tapaaminen!

Huomio, huomio: etsimme taas Suomen reiluinta luokkaa! Palkinnot ovat upeita, joten nyt kannattaa tarttua haasteeseen. Ihana Ellinoora vierailee voittajaluokassa loppuvuodesta.

laulaja ellinoora

Kutsumme kaikki alakoululuokat osallistumaan Koululaisen Reilu luokka 2019 -kilpailuun, joka pyörähtää käyntiin nyt 14. kertaa. Reilussa luokassa ketään ei kiusata, kaikki otetaan huomioon ja yhteispeli toimii. Kilpailussa on kolme tehtävää näiden aihepiirien ympäriltä, joten osallistuminen kannattaa!

Tee näin: näytä tämä sivu opettajallesi ja ehdota kilpailuun osallistumista.

Palauttakaa tehtävät määräpäivään mennessä, niin olette mukana kisassa. Jokaisesta tehtävästä yksi hyvin suoriutunut luokka voittaa osapalkinnon, ja kaikki kolme tehtävää palauttaneet luokat kisaavat pääpalkinnosta: Ellinooran vierailusta omassa luokassa!

Tehtävät

Tehtävien toteutustapa on vapaa. Voitte lähettää tuotokset toimitukseen paperilla, valokuvina, tekstitiedostoina tai esimerkiksi videoina. Videon enimmäispituus on kaksi minuuttia.

1. Luokkaesittely
Esitelkää luokkanne siten, että jokainen kertoo jokaisesta oppilaasta jotain hyvää. Kertokaa, kirjoittakaa, piirtäkää, näytelkää tai soittakaa esittely yhdessä. Palauttakaa tehtävä 30.8. mennessä.
Tehtävän palkinto: Koko luokka pääsee katsomaan Playmobil-elokuvaa.

2. Reilu välitunti
Suunnitelkaa ja toteuttakaa välitunnille leikki tai peli, jota kaikki voivat pelata, eikä kukaan jää yksin. Palauttakaa tehtävä 27.9. mennessä.
Tehtävän palkinto: Hetki ennen kuin maailma muuttui -kirja jokaiselle ja sen kirjoittaja Jenni Pääskysaaren vierailu luokassa.

3. Millainen on hyvä ystävä?
Tehkää yhdessä runo, räppi tai vaikka näytelmä, jossa kerrotte, millainen on hyvä ja reilu ystävä. Palauttakaa tehtävä 25.10. mennessä.
Tehtävän palkinto: Jokainen oppilas saa kirjapaketin, joka sisältää Guinness World Records 2020 -kirjan ja Gamer’s Edition 2020 -kirjan.

Palautus

Postita tehtävät osoitteeseen Koululainen, Reilu luokka, Maistraatinportti 1, 00015 Otavamedia tai reiluluokka@otava.fi.

Pääpalkinto

Olette mukana kisaamassa pääpalkinnosta, jos olette palauttaneet kaikki kolme tehtävää 25.10. mennessä. Koululaisen toimituksen valitsema voittajaluokka saa Ellinooran luokkaansa loppuvuodesta 2019.

Kysyttävää? Lähetä sähköpostia: reiluluokka@otava.fi

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti