Reilu luokka -kisan 3. tehtävän voittajat kertovat, millainen on hyvä ystävä

Reilu luokka -kisaan osallistuneet miettivät hyvän ystävän määritelmää. Selvisi, että oikea ystävä on ainakin aito, luotettava ja hauska!

Koululaisen Reilu luokka -kilpailun viimeisessä tehtävässä pyysimme luokkia kertomaan millainen on hyvä ystävä räpin, runon tai näytelmän keinoin.

Kolmannen tehtävän voittajaksi valikoitui vantaalaisen Ilolan koulun 4A-luokan näytelmä, jonka videototeutus teki vaikutuksen omalaatuisuudellaan. Opettaja Anna-Maria Asikaisen luotsaaman luokan kehittelemä vauhdikas ja jännittävä tarina ilahdutti tuomaristoa yllättävillä juonenkäänteillään.

– Yhtään en osannut arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu ja se oli hauskaa, kommentoi eräs tuomariston jäsen.

Palkinnoksi jokainen luokan oppilas saa kirjapaketin, joka sisältää Guinness World Records 2020 -kirjan ja Gamer’s Edition 2020 -kirjat.

Kunniamaininnat

Riihimäen Haapahuhdan 4. luokka suoriutui kilpailun kolmannesta tehtävästä kunniamaininnan arvoisesti. Opettaja Kirsi Burmanin oppilaiden lämminhenkinen räppi ”Millainen on hyvä ystävä” oli tarttuva ja nokkelasti sanoitettu.

Toinen kunniamaininta menee espoolaisen Lintuvaaran koulun 4M-luokalle, jonka opettajana toimii Vesa Vuopala. Oppilaiden ystävyydestä keksimät osuvat vertaukset, riimit ja haiku-runot naurattivat ja liikuttivat tuomaristoa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti