Mokailua yökylässä

Kun valot sammuvat, alkaa ihmeellisyyksien aika. Vieraassa kodissa yökyläillessä saattaa tapahtua ihan mitä tahansa.

Mokailua yökylässäNirin-narin!

Olin parhaalla kaverillani yökylässä. Kaverini heräsi yöllä. Hän lähti vanhempiensa sänkyyn ja pyysi minut mukaansa. Nukuin lopun yötä narisevalla patjalla. En uskaltanut kääntyä, koska muuten olisin herättänyt kaverini perheen!

Yöllinen salapoliisi

Olin ystävälläni yötä. Keskiyöllä olin menossa vessaan. Siinä vieressä oli keittiö, jossa ystäväni vanhemmat juttelivat. Painoin korvani keittiön oveen, jotta olisin voinut salakuunnella, mitä he puhuivat. Sillä samalla hetkellä joku avasi keittiön oven ja sen takana olivatkin ystäväni ja hänen äitinsä. Ystävältäni oli vuotanut verta nenästä ja veret oikein roiskahtivat, kun hän rupesi kikattamaan minun salakuuntelua. Siitä tilanteesta pääsin ilman selityksiä, nauroimme ihan kamalasti!

Läheisiä suhteita

Kun olin yötä kaverillani, olin kuulemma yöllä tullut kaverini tyynylle nukkumaan. Olin vain tullut lähemmäs ja lähemmäs ja lopulta kaverini tyynylle. Kun hän kertoi tämän minulle aamulla, minua NOLOTTI!

Mutkia matkassa

Kerran kun olin kaverillani yökylässä, heräsin keskellä yötä, koska minun piti päästä vessaan. Kun kävelin vessaan päin, kaaduin yhtäkkiä ja kuului kauhea rysähdys. Olin kompastunut tuoliin, joka oli keskellä lattiaa. No sittenhän koko perhe heräsi ja tuli paikalle kysymään, mitä tapahtui. Selitin heille, mitä oli tapahtunut, ja menin takaisin huoneeseen. Mutta en ollut vieläkään päässyt sinne vessaan!

Taksiyhtiö Isi Oy

Kerran kun olin pienenä kaverin luona yökylässä ensimmäistä kertaa, minä en saanut unta ja tuli koti-ikävä. Kaverin isä lähti viemään minua kotiin keskellä yötä! Asuimme onneksi lähekkäin. Mutta se oli kyllä silti vähän noloa!

Koiruuksia

Olin yökylässä kaverillani enkä saanut unta. Kun olin menossa vessaan, kompastuin kaverini koiraan ja kaaduin lattialle. Kaverini heräsi ja kerroin hänelle, että kompastuin koiraan, ja sitten me aloimme nauraa hirveästi.

Show päällä

Olin viime kesänä serkkuni kanssa isovanhempiemme mökillä. Oli yö, ja mökin järvelle osoittava terassi oli tyhjä. Päätimme siis tehdä ison laulu-ja tanssiesityksen järven kaloille. Esitimme ihan täysillä, kunnes olimme ihan hiessä ja menimme sisälle juomaan. Luulimme, että mummo oli jo nukkumassa, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Varmistimme mummoltamme, ettei hän ollut keskittynyt muuhun kuin ristikkoonsa. Mutta mummo naurahti ja kertoi, että oli katsonut esityksen alusta loppuun ja kuunnellut koko laulun.

Pöksyjen uusi kuosi

Olin serkkuni kanssa mamman luona yökylässä. Katsoimme mamman sängyllä televisiota ja söimme suklaapopcorneja. Jotenkin yksi popcorn oli huomaamattani tippunut sängylle ja olin istunut sen päälle. Se oli tietenkin sulanut ruskeaksi läikäksi housuihini. Kun nousin käydäkseni vessassa, kaikki luulivat minun kakanneen housuihini. Kyllä nolotti.

Pikkula hukassa yökylässä

Olin kaverini luona yökylässä. Kesken yötä heräsin pissähätään, lähdin sitten vessaan päin. Pimeässä oli vaikeaa löytää, joten päädyin kaverini pikkuveljen huoneeseen. Luulin että kyseessä oli vessa, joten panin vain valot päälle. Tietenkin hän sitten heräsi. Nolostuttaa vieläkin!

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti