Kuuntele soittolistaamme Spotifyssa!

Koululainen poimii kiinnostavimmat biisit soittolistalleen Spotifyssa. Kuuntele!

Jos sinulla on Spotify-tili, voit kuunnella Koululainen-lehden kuumimmat ja ajankohtaisimmat poiminnat uudelta Spotify-soittolistaltamme nimeltään Koululainen. 

Jos sinulla ei vielä ole Spotifyta, kysy vanhemmiltasi lupa ilmaisen Spotify Free -tilin luomiseen.

3 tapaa kuunnella Koululainen-soittolistaa Spotifyssa

  1. Voit kuunnella listaa omalta tietokoneeltasi klikkaamalla tätä linkkiä. Huomaa, että Spotify aukeaa uuteen välilehteen.
  2. Voit kirjoittaa omassa Spotify-sovelluksessa (esim. puhelimessa tai tabletilla) hakuriville spotify:user:koululainen-lehti, jolloin pääset selaamaan Koululainen-lehden soittolistoja.
  3. Kuuntele listaamme tässä:

Musajuttujen takana

Koululaisen musapalstaa ja Spotify-soittolistaa kokoaa toimittaja Saara Autere. Kysyimme Saaralta muutaman kysymyksen hänen työstään.

Millainen koulutus sinulla on?
Olen opiskellut ammattikorkeakoulussa toimittajaksi, lisäksi olen suorittanut valokuvaajan ammattitutkinnon. Teen paljon kuvauksia toimittajan työn ohella.

Miten päädyit Koululaisen musatoimittajaksi?
Tein musajuttuja jo Koululaisen sisarlehteen Suosikkiin, jota ei enää julkaista, joten nyt oli luontevaa palata tutun aiheen pariin.

Millaisesta musiikista itse pidät? Kuka on lempiartistisi?
Kitararokki on parasta! Olen aina kuunnellut paljon suomenkielistä musiikkia, tykkään erityisesti Olavi Uusivirrasta ja Vesalasta.

Mikä on mieleenpainuvin juttukeikkasi? Miksi?
Reckless Love -bändin laulaja Olli Hermanin kuvaus sirkuksessa on jäänyt mieleen. Osoitteeksi annettu hiekkakenttä olikin tyhjä, joten suhasimme ympäri Espoota sirkustelttaa etsien. Onneksi lopulta tärppäsi!

Mitä voit luvata Koululaisen lukijoille?
Mielenkiintoisia haastatteluja ja uutta tietoa tutuista artisteista.

Antti Tuisku ja Saara Autere

Kiva työ! Saara Autere tapasi Antti Tuiskun tämän tiedotustilaisuudessa helmikuussa.

Kommentit

Oma kommentti