Bars and Melody tulee Suomeen keikalle!

Brittiläinen pop-rap-duo Bars and Melody esiintyy keväällä ensimmäistä kertaa Suomessa. Kolmatta albumiaan työstävä kaksikko aloittaa maailmankiertueensa tammikuussa ja nousee Helsingin Glorian lavalle perjantaina 20. huhtikuuta. Lipunmyynti alkaa 19.1. Koululainen on mukana pöhinöissä, ja verkkosivujamme ja lehteä seuraamalla saatat päästä osalliseksi! Jotain kivaa on tulossa!

Ystävysten Leondre Devriesien ja Charlie Lenehanin vuonna 2014 perustama Bars and Melody sinkosi suuren yleisön tietoisuuteen jo samana vuonna, kun he osallistuivat Britain’s Got Talent -ohjelman kahdeksannelle tuotantokaudelle. Kilpailussa Bars and Melody sijoittui lopulta kolmanneksi, minkä jälkeen parivaljakko kirjoitti levytyssopimuksen.

Heidän ensimmäinen sinkkunsa ”Hopeful” ylsi 5. sijalle Iso-Britannian virallisella listalla, ja kappale on tähän mennessä yltänyt yli 16 miljoonan kuuntelukertaan Spotifyssä. Duo on julkaissut kaksi pitkäsoittoa 143 (2015) sekä Generation Z (2017).

Viimeisin single ”Thousand Years” on kerännyt Spotifyssa jo yli 3 miljoonaa streamiä ja ylittänyt 12 miljoonaa katsomiskertaa YouTubessa, jossa Bars and Melodyn kanavalla on 1,9 miljoonaa tilaajaa.

Duon omat kotisivut: http://www.barsandmelody.tv/

Lue myös: Marcus & Martinus – tuplasti fanitettavaa
Katso video: Mikael Gabrielin 5 vinkkiä aloittelevalle räppärille

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti