Elokuun Koululainen tekee kouluun palaamisesta helpompaa

Koulujen alku häämöttää jo näköpiirissä, mikä herättää tunteita innosta jännitykseen. Onneksi elokuun Koululaisessa vinkkejä jaetaan niin koulunkäyntiin kuin tunteiden käsittelyynkin.

Elokuun Koululainen. Kannessa Emma ja Matilda -duo. Emma halaa Matildaa.

Elokuun Koululainen on saanut tähdikseen Emman ja Matildan, jotka yhdessä muodostavat emma & matilda -duon. Kaksikko kertoo lehdessä, miten heidän tiensä kohtasivat ja millaista musiikinteko yhdessä parhaan kaverin kanssa on. Matilda paljastaa myös unohtumattoman mokansa ja Emma sen, miksei hän muista unohtamattomia mokiansa. Lisäksi luvassa on vinkkejä musiikkiurasta haaveileville!

Helsingin kaupunginteatterin Disney-suurmusikaali Pieni merenneito saa ensi-iltansa 17.8. Yksi lavalle nousevista tähdistä on 8-vuotias Pärskyä esittävä Iivari Luomala. Tämä ei ole suinkaan Iivarin ensimmäinen musikaalirooli, vaan hänet on aikaisemmin nähty muun muassa Priscilla, aavikon kuningatar -musikaalissa. Stara-palstalla Iivari jakaa vinkkejään koulunkäyntiin ja kertoo meille, mistä hän unelmoi.

12-vuotias Saga on harrastanut cheerleadingia viisi vuotta. Mun harrastus -palstalla hän kertoo, mikä hänen harrastuksessaan on parasta. Eläinpalstalla tutustumme tällä kertaa kansainväliseen Tiktok-staraan, Mauri-kissaan. Reportaasissa sen sijaan vierailemme Koululaisen toimittajan, Eemilin ja hänen pelikaverinsa Emilin kanssa jalkapalloilijoiden harjoituksissa. Eemil ja Emil haastattelevat jutussa HJK:n laitahyökkääjä Topi Keskistä.

Ovatko Suomen reiluimmat luokat kuulolla? Nimittäin nyt se alkaa – vuoden 2023 Reilu luokka -kisa. Kisan teemana on tänä vuonna Reilusti tunteita ja kisan suojelija Tinke avaa ajatuksiaan tunteista lisää lehden Tunteet-palstalla. Tutustu tämän vuoden Reilu luokka -kisaan täällä!

Askartelu-palstalla tuunataan tällä kertaa vanhasta penaalista uusi. Uutta tuunataan myös Kokkikerho-palstalla, sillä jäätelön sijaan tötteröön päätyvät hedelmät ja marjat. Muista myös ottaa talteen Koululaisen lukujärjestys, johon voit kirjata kaikki mahtavat menosi. Julisteissa loistavat tällä kertaa legendaarinen Lionel Messi, superstara Taylor Swift, maailman söpöimmät marsut ja uskomaton Linnunrata.

Vinkkaa kaverille: koulujen alun kunniaksi elokuun Koululainen on nyt irtonumeromyynnissä hulppeaan viiden euron hintaan! Täältä pääset katsomaan, missä Koululainen-lehteä on myynnissä.

Koululainen 8/23 ilmestyy 2.8.2023. 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti