Maaliskuun Koululaisessa vieraillaan UMK:ssa – kannessa Toimistopojat

Kevät on vihdoin täällä pääsiäisen kerä! Uudessa Koululaisessa valmistetaan pääsiäisherkkuja ja tutustutaan Toimistopojat-kanavan Veikkaan, Keviniin ja Roposeen.

Maaliskuun Koululaisen kannessa Toimistopojat.

Kevät on täällä, kuten maaliskuun Koululainenkin. Kannessa säteilevät Toimistopojat-tubekanavan Veikka, Kevin ja Roponen. Kaikki kolme ovat päätyneet kanavalle eri reittiä. Veikkaa auttoi frisbeegolf, Keviniä MrBeast ja Roposta Minecraft. Haastattelussaan he myös paljastavat meille, kenen idea kanava oli. Ystäväkirjaan he jättivät vastaustensa lisäksi nimmarinsa.

Maaliskuun numero sisältää reportaasin, joka on erityisesti euroviisufanien mieleen. Olimme nimittäin paikan päällä seuraamassa, kun Windows95man eli Teemu Keisteri voitti Tampereella Uuden musiikin kilpailun yhdessä Henri Piispasen kanssa. Seikkailimme Nokia Arenalla ja jututimme yleisöä muun muassa siitä, mikä UMK:ssa on parasta. Jutusta voit myös lukea, mitä mieltä viisukonkari ja juontaja Mikko Silvennoinen on voittajasta.

Stara-palstalla tapaamme Emilia Neuvosen, joka tähdittää Kansallisteatterin Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin -näytelmää. Jutussa Emilia antaa vinkkejä esiintymisjännityksen päihittämiseen. Nyt-palstalla Blind Channelin Niko ja Joonas kertovat uudesta levystään ja haaveistaan tälle vuodelle. Lisäksi Suurmestarin Jaakko Saariluoma haastaa koululaiset.

Kevään mukana tulee pääsiäinen. Sen juhlintaan saat vinkkejä Askartelu-palstalta, jolla valmistetaan pupuja sekä Kokkikerho-palstalta, jolla valmistetaan herkullisia dinosauruksen munia ja tipun yllätyksiä. Ajankohtaista-palstalla paneudumme Suomen uuteen presidenttiin, Alexander Stubbiin. Mun harrastus -palstalla 13-vuotias Karolina kertoo sirkusharrastuksestaan.

Koululainen 3/2024 ilmestyy 13.3.

Kommentit

Oma kommentti