Elokuun numerossa koulunalkuun valmistaudutaan Miisan johdolla

Uuden lukuvuoden alkamisen kunniaksi selvitimme, millainen oppilas oli mmiisas-nimellä tunnettu somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila kouluaikoinaan. Haastattelussa paljastui, että vaikka Miisa oli kiltti ja tunnollinen jo lapsena, joutui hänkin joskus jäähypenkille. Jutussamme Miisa kertoo tarkemmin jäähyyn johtaneista syistä ja muistelee, millainen on ollut hänen matkansa keuruulaisesta koululaisesta yhdeksi Suomen suosituimpia tubettajia.

Lehdessä tutustumme myös nuoreen viulistiin Lilja Haataiseen, jonka suuri unelma Radion Sinfoniaorkesterin kanssa yhdessä esiintymisestä toteutui jo 10-vuotiaana. Haastattelussa Lilja kertoo, kuinka itse kiinnostui viulunsoitosta. Kuuntele Liljan esiintyminen YLE Areenasta.

9-vuotias  Arttu-koira puolestaan on innostunut laulamisesta. Kävimme katsomassa, millainen on tämä ylöjärveläinen amstaffi, joka on hurmannut omistajansa pitämien etämuskareiden katsojat ja jonka lauluvideoilla on tuhansia näyttökertoja. Arttu-koiran lauluesityksen löydät täältä.

Uuden lukuvuoden alkamiseen kuuluu totta kai myös Koululaisen Reilu luokka -kisan käynnistyminen jo 16. kertaa! Tänä vuonna kisan voittaluokka saa NikojaSanttu-tubekanavalta tutut Niko Meurosen ja Santeri Hännisen vierailulle kouluunsa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti