Isac Elliot ja Mikael Gabriel yhteistyössä – kuuntele uudet biisit

Isac Elliot ja Mikael Gabriel täräyttivät faneilleen todellisen jymy-yllätyksen. Kaksikko julkaisi kolme yhteistä kappaletta, joilla on tarjolla harvinaista herkkua.

Laulaja Isac Elliot ja räppäri Mikael Gabriel julkaisivat torstaina kolmen kappaleen yhteisen lyhytsoiton. Harvinaisen julkaisusta tekee kieli: Mikael Gabriel on suomiräpin konkareita, mutta suomenruotsalainen Isac Elliot levyttää nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.

Paljon ulkomailla keikkaileva nuori poptähti on kertonut haluavansa antaa suomenkielisillä kappaleilla takaisin suomalaisille faneilleen. Ja tätä on kannattanut odottaa, Isacin laulu soi kauniisti suomeksi ja Mikael Gabrielin räppiosuudet antavat uusille biiseille tarvittavaa särmää.

Katso myös: Isac Elliot Koululaisen pistokokeissa

Isac Elliot ja Mikael Gabriel yllättivät kolmella yhteisellä suomenkielisellä biisillä.

Katso myös: Mikael Gabrielin terveiset Koululaisen lukijoille

Kaksikon voi nähdä esiintymässä tänään lauantaina 4.2. Emma-gaalassa, jossa palkitaan vuoden ansioituneimpia muusikoita. Mikael Gabriel on gaalassa myös ehdolla kolmessa kategoriassa.

Miklun ja Isacin lisäksi lavalla nähdään muun muassa Haloo Helsinki!, Sanni, Ellinoora sekä Arttu Lindeman. Nelonen esittää gaalan suorana olohuoneisiin.

Kuuntele Isac Elliotin ja Mikael Gabrielin uudet biisit Spotifysta:Lue myös: Sanni sisusti huoneen 10-vuotiaalle itselleen

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti