Suosittu tubettaja Mariieveronica: ”Jännitän radiossa”

Koulu ei aina ollut tubettaja Mariieveronicalle helppoa, mutta hän päätti toteuttaa unelmansa radiojuontajan urasta. Toinen haave muuttuu todeksi, kun kotiin muuttaa koiranpentu.

Mariieveronicana tunnettu tubettaja Veronica Verho, 21, pelkäsi ensimmäistä suoraa radiolähetystään niin, että kädet tärisivät. Vuosien vloggaamisen tuoma esiintymisvarmuus ei auttanut, kun yhtäkkiä piti viihdyttää satojatuhansia kuulijoita kello kuusi aamulla. Silti tammikuussa alkanut juontajan työ Radio NRJ:n aamussa on Veronican täyttynyt unelma.

– Olen laiska mutta päämäärätietoinen. Olen tiennyt jo vuosia haluavani radioon töihin, vaikka suora lähetys pelottaakin, Veronica kertoo.

– Jos menen lukkoon kesken lähetyksen, juontajaparini Janne pelastaa minut. Sama toimii myös toisinpäin, joten emme koskaan ole yhtä aikaa hiljaa!

Kovin laiska aamujuontaja ei voi olla, sillä unelmatyön varjopuoliin kuuluu aikainen herätys.

– Herään neljän jälkeen joka arkiaamu. Ennen taksiin hyppäämistä en ehdi tehdä muuta kuin pukea päälle ja pestä hampaani.

Yksisarvisia ja koiranpentuja

Youtubessa Mariieveronicaa seuraa liki 200 000 ihmistä. Veronica uskoo, että aitous ja avoimuus ovat hänen suosionsa salaisuuksia.

– Nautin kameralle puhumisesta. On ihanaa seurata myös muita, jotka avautuvat elämästään, Veronica kertoo.

Mariieveronican seuraajat tietävät, että videoilla voi törmätä mihin tahansa aina yksisarviskaakaon reseptistä liikennevalistukseen ja vanhoihin koulukuviin asti.

Tulevaisuudessa kameran takaa saattaa kuulua myös haukuntaa, sillä Veronicalle ja hänen poikaystävälleen on tulossa koiranpentu.

– Ihastuimme cirneco dell’etnaan, joka on vinttikoiraa muistuttava rotu. Toivottavasti saamme pennun vielä tämän vuoden puolella.

Mariiveronica eli Veronica Verho

Koulussa ei ollut helppoa

Vielä yläasteella Veronica ei tiennyt yhtään, mitä elämältään halusi.

– Murrosikäisenä osoitin mieltäni ja keskiarvoni oli tosi huono, Veronica tunnustaa.

– Kasilla päätin ryhdistäytyä. Vaihdoin koulua ja sainkin keskiarvoni nostettua niin, että pääsin opiskelemaan media-alaa.

Veronican tukena ovat aina olleet vanhemmat, jotka erosivat hänen ollessaan kahdeksanvuotias.

– Ero oli minulle tosi kova paikka. Luulin, että olin tehnyt jotakin sellaista, mikä oli saanut vanhempani eroamaan, Veronica kertoo.

– Vasta monien keskustelujen jälkeen käsitin, etteivät eron syyt liittyneet minuun mitenkään.

Kun isä sai uuden kumppaninsa kanssa pari vuotta myöhemmin lapsia, Veronica ymmärsi, että erosta voi seurata jotain hyvääkin.

– Siskoni Frida ja veljeni Max ovat minulle tosi tärkeitä. Varsinkin siskon kanssa meitä yhdistävät tyttöjen jutut, Veronica kertoo.

– Viimeksi puhuessamme Frida kertoi tehneensä pinkkejä macaron-leivoksia ja pyysi minua tilaamaan itselleen yksisarvishaalarin. Helppo uskoa, että ollaan sukua!

mariieveronica mariieveronica mariieveronica

Lue myös:
Ketkä ovat suosituimmat tubettajat?
Tubeconissa palkittu Roni Back kertoo koulukiusaamisesta

Veronica Verho

Kuka: Tubettaja, radiojuontaja
Syntynyt: 20.4.1996 Turussa
Tubecon Awards -palkinnot: Vuoden lifestylekanava 2015 ja 2016
Kanavat: YouTubessa mariieveronica
Instagramissa mariieveronicaofficial

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti