Nyt vietetään Peliviikkoa!

Pelaaminen on useimmille lapsille ja nuorille arkipäivää, mutta marraskuussa pelaamisen iloa ja hyötyä julistetaan kokonaisen viikon ajan!

Marraskuun 14.–20. päivä vietetään kansallista Peliviikkoa. Peliviikolla ympäri Suomen järjestetään erilaisia peliaiheisia tapahtumia esimerkiksi kirjastoissa ja nuorisotiloissa. Viikon kruunaa kansainvälinen ja pohjoismainen pelipäivä lauantaina 19.11.2016.

Peliviikon tapahtumissa pääsee pelaamaan niin lauta-, rooli- kuin konsolipelejäkin, osallistumaan Pohjoismaiden Slither-selainpeliturnaukseen sekä keskustelemaan pelikulttuurista.

Lue myös: Näin aloitat Pokémon Go -pelin pelaamisen
Lue myös: Peli-iloa koko perheelle

lautapelit

Peliviikon tavoitteena on tuoda pelaajia yhteen sadoissa tapahtumissa, lisätä positiivista pelitietoutta sekä vähentää pelaamiseen liittyviä ennakkoluuloja. Aikuiset eivät aina ymmärrä peliharrastuksen päälle, joten nyt on hyvä aika muistuttaa vanhempia tai opettajia pelaamisen hyödyistä.

Katso, mitä tapahtumia kotipaikkakunnallasi järjestetään Peliviikon tapahtumakartasta.

Vinkkaa peliviikosta vanhemmillesi tai opettajallesi, sillä nyt jos koskaan on hyvä syy pelata! Peliviikko on suunnattu kaikenikäisille, joten voit hyvin houkutella matkaasi niin pikkusisaruksen kuin isovanhemmankin.

Teemaviikon järjestää vuosittain kaikille avoin Pelikasvattajien verkosto sekä paikalliset toimijat.

Lue lisää: http://peliviikko.fi/

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti