Resepti: Vihreä salaatti

Perunoiden kypsyessä on juuri sopivasti aikaa valmistaa salaatti.

Tarvitset:

2–3 ruukkua erilaisia vihreitä salaatteja.
0,5 dl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl hunajaa tai sokeria

Tee näin:

– Mittaa oliiviöljy ja punaviinietikka kahvikuppiin.
– Lisää kastikkeeseen ripaus suolaa, pari kierrosta mustapippuria ja hunaja. Sekoita huolellisesti.
– Pese ja valuta salaatinlehdet. Leikkaa tai revi ne karkeaksi hakkelukseksi kulhoon.
– Sekoita kastike vielä kerran kupissa ja kääntele varovasti salaatin sekaan salaattiottimilla tai isoilla lusikoilla.

Koululainen 1/2011

Tarjoiluvinkki: Kata pöytään kyytipojaksi mustia kalamata-oliiveja ja silputtua raakaa punasipulia.

Lisää reseptejä tammikuun Koululaisessa ja täällä.

Ohje: Miikka Järvinen Kuva: Marjo Tynkkynen

Kommentit

HAISTAKAA PPPPAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUNO:RUOKA ON HYVÄÄ,KUN SITÄ AHMIA SAA ILMAN RUOKAA PEIKKO PIEN¨’ METSÄÄS ASUSTAA EI VOI.PÄÄLLÄ MAAN PAISTAA VALO PIASTAA KIRKKAUS ON NIIN IHANAA…

toi ylempi komma on sekuntti sitte kirjotettu nii tos näkyy että ”noin tunti sitten”

Oma kommentti