Harry Potter -ensi-ilta

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

En sillon ikävä kyllä,koska en sillo tykänny niist.Arvatkaas,ketä ny harmittaa????Nyt katon sen sit leffalta siis niinku levylt!

Avatar

mä kävin yöllä 00.07 mä rakastan pottereita yli kaiken ja fanitan niitä hulluna!!! Ihanaa! Tänään, 17.11.11 ilmesty HP 7 osa 2!!!!!!

Avatar

En ollu ensi-illassa, mut kävin kattomassa sen seuraavalla viikolla ja aion mennä ainakin toisen kerran.

Avatar

Harry Potter 7 osa 2 oli todella hyvä!Tosin tunnelma oli aika synkkä ja ei ollut hirvittävästi huumorilaatuista tasoa, mutta mitä sitten!!

Avatar

En ollu sillon vaikka olisin halunnu… Mutta oon käyny kattoon sen kerran ja haluan mennä kattoon sen toisenki kerran. Onhan se nimittäin aika erilaista kattoa elokuvissa elokuvaa ku kotona. Ja HARRY POTTERIT ON IHAN PARHAITA! ((: Suosittelen elokuvaa. (:

Avatar

en käyny ensi-illassa kun oltiin silloin
ulkomailla, mutta kyllä me käytiin
kattoon se (ja se oli hyvä)!

Avatar

en käyny ensi-illas mut kävin ja se oli hyvä!tosi hyvä! suosittelen

Avatar

en tod. ei kiiiiiiiiiiiiiiiiiinnosta tuliko selväks
EVVK!!!

Avatar

En oo oikein kattonu Harry Potterita muutenkaan, mutt laitoin: ”En, mutta olen käynyt / aion mennä katsomaan sen muulloin” koska vaikken ookkaan kattonu niitä, niin emmä sano evvk, ennen kuin oon nähny sen. Siis siks en laittanu alintakaa. In fact, vois joskus kattoo Potterin laeffassa…hmm… 🙂 ♥♥♥

Avatar

Mitenkä voi sanoa ettei vois vähempää kiinnostaa? Ne tyypit ei ihan tasan tarkkaan oo lukenu HP:eita, ainakaan enkuks! NE ON MIELETTÖMIÄ! Mistä se Joanne niitä ideoita vierittää?

Ja häpeen ihan itekki, ku olin eristyksissä kesämökillä ku tuli ensi-iltaan. Mut tietty oon sen kattonu! Mun ihana rillipää vihdoin selvillä vesillä! XD

Avatar

Enkä oo käyny mut aijon mennä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Mä rakastan Harry Potterii mut mä en päässy ensi-iltaan kun en ollut kotona=(

Avatar

En ollu ensi-illassa ku olin sillo leirillä mut oon kyl käyny kattomassa sen.

Avatar

Olin! Päivällä, yöllä olisin päässyt jos ei olisi ollut keskellä viikkoa… (Autolla kun olisi pitänyt mennä ja vanhemmilla oli töitä seuraavana päivänä..)

Avatar

siis oon myöhemmin kyllä käyny kattomassa mut oisin halunnu ensiillassa♥♥

Avatar

Oon käyny kattoo mut en ensi-illassa. Olisko se ollu 17 pvä

Oma kommentti