Harry Potter -ensi-ilta

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

En sillon ikävä kyllä,koska en sillo tykänny niist.Arvatkaas,ketä ny harmittaa????Nyt katon sen sit leffalta siis niinku levylt!

mä kävin yöllä 00.07 mä rakastan pottereita yli kaiken ja fanitan niitä hulluna!!! Ihanaa! Tänään, 17.11.11 ilmesty HP 7 osa 2!!!!!!

En ollu ensi-illassa, mut kävin kattomassa sen seuraavalla viikolla ja aion mennä ainakin toisen kerran.

Harry Potter 7 osa 2 oli todella hyvä!Tosin tunnelma oli aika synkkä ja ei ollut hirvittävästi huumorilaatuista tasoa, mutta mitä sitten!!

En ollu sillon vaikka olisin halunnu… Mutta oon käyny kattoon sen kerran ja haluan mennä kattoon sen toisenki kerran. Onhan se nimittäin aika erilaista kattoa elokuvissa elokuvaa ku kotona. Ja HARRY POTTERIT ON IHAN PARHAITA! ((: Suosittelen elokuvaa. (:

en käyny ensi-illassa kun oltiin silloin
ulkomailla, mutta kyllä me käytiin
kattoon se (ja se oli hyvä)!

en käyny ensi-illas mut kävin ja se oli hyvä!tosi hyvä! suosittelen

en tod. ei kiiiiiiiiiiiiiiiiiinnosta tuliko selväks
EVVK!!!

En oo oikein kattonu Harry Potterita muutenkaan, mutt laitoin: ”En, mutta olen käynyt / aion mennä katsomaan sen muulloin” koska vaikken ookkaan kattonu niitä, niin emmä sano evvk, ennen kuin oon nähny sen. Siis siks en laittanu alintakaa. In fact, vois joskus kattoo Potterin laeffassa…hmm… 🙂 ♥♥♥

Mitenkä voi sanoa ettei vois vähempää kiinnostaa? Ne tyypit ei ihan tasan tarkkaan oo lukenu HP:eita, ainakaan enkuks! NE ON MIELETTÖMIÄ! Mistä se Joanne niitä ideoita vierittää?

Ja häpeen ihan itekki, ku olin eristyksissä kesämökillä ku tuli ensi-iltaan. Mut tietty oon sen kattonu! Mun ihana rillipää vihdoin selvillä vesillä! XD

Enkä oo käyny mut aijon mennä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mä rakastan Harry Potterii mut mä en päässy ensi-iltaan kun en ollut kotona=(

En ollu ensi-illassa ku olin sillo leirillä mut oon kyl käyny kattomassa sen.

Olin! Päivällä, yöllä olisin päässyt jos ei olisi ollut keskellä viikkoa… (Autolla kun olisi pitänyt mennä ja vanhemmilla oli töitä seuraavana päivänä..)

siis oon myöhemmin kyllä käyny kattomassa mut oisin halunnu ensiillassa♥♥

Oon käyny kattoo mut en ensi-illassa. Olisko se ollu 17 pvä

Oma kommentti