Tarvitset:
1 l maitoa
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
pieni ripaus suolaa
1 dl juoksevaa margariinia tai 100 g sulatettua voita tai margariinia
Tee näin:
1. Kaada maito kulhoon.
2. Riko joukkoon munat.
3. Sekoita ainekset.
4. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja ripaus suolaa.
5. Lisää juokseva margariini tai sulatettu voi tai margariini. Anna turvota mielellään noin puoli tuntia. Voit myös paistaa pannukakun tarvittaessa heti.
6. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
7. Paista 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen, ja pannukakku on kiinteä.
8. Pannukakku on valmis!
Lähde: Kati Jaakonen – Pikkukokki keittiössä (Readme.fi)
Testaa myös:
Huippukokin helpot ja herkulliset sämpylät
Hirviömäiset mokkapalat
Koululaisten suosikkireseptit
Kommentit
Oma kommentti