Reilu luokka -palkintona olevan Supermarsu 2 -elokuvan traileri julki

Paula Norosen hurmaavan hauska Supermarsu valloittaa taas elokuvateatterit.

Vuoden 2018 yksi katsotuimmista kotimaisista elokuvista Supermarsu saa jatkoa. Supermarsu 2 on mukana myös Koululaisen Reilu luokka 2021 -kilpailun osakilpailupalkintona. Elokuvan virallinen trailer on nyt julkaistu:

Paula Norosen kirjasarjaan pohjautuvassa ja Joona Tenan ohjaamassa Supermarsu 2 -elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja.

Elokuvassa ovat merkittävässä roolissa mehiläiset, jotka ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeä tekijä, mutta herättävät kaiken ikäisissä paljon tunteita.

Elokuva yhdistelee perinteistä elokuvakerrontaa ja animaatiota.

”Tässä toisessa elokuvassa jatkamme ykkösosan tapaan luonnonsuojelun ja lasten ystävyyden tematiikkaa, mutta teimme kaikki detaljit aiempaa paremmin ja lisäsimme vauhtia ja huumoria. Varsinkin animaatioissa otimme valtavan harppauksen eteenpäin. Lopputulos kestää vertailun minkä tahansa kansainvälisen megastudioleffan kanssa. Pidimme kuitenkin huolta, että kaikessa näkyy silti meidän oma, suomalainen ja ihmisläheinen käsialamme”, kommentoi ohjaaja Joona Tena.

Elokuvan pääosaa Emiliaa näyttelee 12-vuotias Senni Peltoniemi:

”Emilia on roolihahmona hyvin paljon samanlainen kuin minä, joten roolin tekeminen ei ollut kovin vaikeaa. Elokuvassa on hyvä tarina ja tärkeä kantaaottava teema. Meidän tulee toimia nyt heti maapallon ja eläinten hyväksi.”

Muissa keskeisissä lapsirooleissa nähdään Lucas Timperi (Simo), Lumo Levy (Rasva-Antero) ja Kaius Österman (Pietari). Aikuisrooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Mikko Penttilä (Pertti), Jani Karvinen (Simon isä), Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä), Tommi Korpela (opettaja Sakari Laaksonen) ja Kari Hietalahti (rehtori).

Kommentit

Oma kommentti