Mokailua ihastuksen edessä: ”Tykkään hänestä taas nykyään”

Mokailu on aina piinallista, mutta kun sattuu mokaamaan ihastuksensa edessä, on se vieläkin nolompaa.

Mokailua ihastuksen edessä

Koulussamme järjestettiin liikuntailtapäivä, ja olin päässyt kaverini kanssa pelaamaan jalkapalloa. Ihastukseni oli myös sillä tunnilla, ja suunnittelin kaverini kanssa, miten saisimme hänet huomaamaan minut. No, yritin tehdä vaikutuksen potkaisemalla pallon tosi taitavasti kauas, mutta päädyin vain potkaisemaan pallosta ohi ja samalla liukastuin. Nolotti tosi paljon, ja nauroimme kaverini kanssa. Kaiken kukkuraksi ihastuksenikin nauroi minulle.

Aplodit

Olin ruokailun jälkeen viemässä astioitani pois ja kompastuin jalkoihini. Ihastukseni käveli kavereineen edelläni, ja loput kalasopastani lensi hänen kengilleen. Pahinta siinä oli, että koulussamme oli sellainen järjetön tapa, että kun joku kaatui tai teki jotain muuta tyhmää, kaikki alkoivat taputtaa.

Vahinkopusu ihastukselle

Kun olin ykkösluokalla, pussasin ihastustani. Olin iltapäiväkerhossa. Leikin kavereideni kanssa kotia. Olin siinä leikissä lapsi. Sitten karkasin leikisti. Menin oikeasti toiseen huoneeseen. Siellä oli neljä poikaa. Yksi oli ihastukseni. Aloin leikkiä jotain heidän kanssaan. Hetken päästä pussasin ihastustani otsalle. Se nolottaa yhä, vaikka siitä on jo yli neljä vuotta.

Lue lisää: Hämmentävä ihastuminen laulajaan

Törmäys

Kerran välitunnilla olin juoksemassa kavereiden luo. En katsonut eteeni, enkä huomannut, että ihastukseni käveli minua kohti, joten törmäsin häneen. Vitsi, miten noloa!

Outo kuva ihastukselle

Keskustelimme kaverini kanssa ja lähettelimme outoja kuvia toisillemme, jossa meillä oli aina ihan hirveitä ilmeitä. Vahingossa klikkasin väärää yhteystietoa, ja kuva lähti ihastukselleni!

Käsi kädessä

Olin 10-syntymäpäivillä Särkänniemessä, ja menimme Motogee-vuoristorataan. Jonossa tajusimme, että meitä on viisi ja joudumme ottamaan entisen ihastukseni jonosta tulemaan meidän kanssamme. Muut olivat jo valinneet, kenen viereen menevät, joten minä ja Raimo (nimi muutettu) jouduimme menemään kaksin. Laitteessa otetussa kuvassa näkyi, että Raimo piti minua kädestä kiinni. Tykkään hänestä taas nykyään.

Pitkiä katseita ihastukselta

Kerran minun kaverini kysyi, keneen olen ihastunut. Tietysti kerroin. Sitten hän meni kertomaan sen minun ihastukselleni. Seuraavan tunnin koulussa hän katsoi minua melkein koko ajan! Nolottaa ihan sikana.

Mokailua ihastuksen edessä -juttu on julkaistu Koululainen 11/2023 -lehdessä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti