Mokailua uimahallissa: ”Kävinkin käsiksi ihan ventovieraaseen”

Tänne sitä märkää! Lukijoidemme uimamokat ovat monen naurun arvoisia.

Mokailua uimahallissa: Piirretyssä kuvassa uimari käy kutittamassa tuntemattoman varpaita altaan pohjassa.

Unohtuneet silmälasit, ihastus väärässä paikassa tai ihan vain uikkari väärinpäin. Lukijoidemme mokailua uimahallissa ei voi kuin ihailla.

Hepulointia uimahallissa

Kun olimme luokan kanssa uimassa, me vain hepuloimme. Sitten joku mammaryhmä tuli sinne pukkariin, ja se oli ihan sikanoloa, koska me olimme nakuina.

Nuttu nurin

Olin vaihtanut uimapuvun päälleni mutta ihmettelin, miksi se jotenkin koko ajan valahti edestä liian avonaiseksi. Hetken päästä tajusin, että olin laittanut sen väärin päin: avonainen selkäosa olikin edessä!

Valeveli

Olin mennyt äitini kanssa uimaan Serenaan. Sitten pääsimme altaille, ja minä menin liukumäkeen, jossa näin ”isoveljeni”. Päätin tönäistä häntä, mutta hän olikin joku ihan muu ihminen, ja sitten minä vain lähdin pois. Nolotti.

Väärä vihreä

Olin kerran kummitätini ja -setäni kanssa uimassa kylpylässä. Siellä oli iso liukumäki, jossa oli ylhäällä liikennevalot, jotka näyttivät, milloin sai laskea. Minun kohdallani valo näytti vihreää, mutta edellä oleva mies oli juuttunut liukumäen alapäähän, ja tömähdin tietysti suoraan häntä päin! Siinä sitten laskettiin loppumatka peräkkäin.

Vielä vähän

Kerran kun olin uimassa, halusin hypätä ponnahduslaudalta veteen. Halusin ottaa mahdollisimman paljon vauhtia hyppäykseen, joten otin pari askelta taaksepäin. Mielestäni se ei ollut tarpeeksi, joten päätin vielä mennä vähän lisää askelia taakse, mutta sitten vahingossa kävelinkin ponnahduslaudalle jonottavaa ihmistä päin ja kaaduin. Nolotti hirveästi.

Väärässä pukkarissa ja muuta mokailua uimahallissa

Olin kerran menossa uimaan, kun menin vahingossa miesten puolelle. Kun olin päässyt oikean puolen kautta uimaan, törmäsin kahteen naiseen, ja heidän pyyhkeensä lensivät uimahallin lattialle.

Sokea hetki

Oli koulu-uinnit. Olin silloin kakkosluokalla. Olin jo laittanut suihkun päälle, kun huomasin, että silmieni edessä oli vesipisaroita. Ajattelin: ”Mitä tapahtuu, en näe mitään!” Siinä hetkessä tajusin, että olin unohtanut silmälasit päähän! Kaikki muut olivat jo altaalla, ja he huutelivat, että missä minä olen, joten jouduin pyytämään, että opettajani veisi silmälasini pukuhuoneeseen, etten myöhästyisi. Hän onneksi suostui, mutta se oli hirveän noloa. Toivottavasti kukaan luokkalaisistani ei silloin nähnyt!

Tyylikästä menoa

Kerran kun olin menossa altaaseen, näin ihastukseni tulevan. Yritin kävellä mahdollisimman tyylikkäästi, mutta en katsonut, minne kävelen, joten kompastuin ja kaaduin pienten lasten altaaseen. Se oli supernoloa.

Kuuma yllätys

Kun olin kaverini kanssa uimahallissa suihkuissa, käänsin vettä kuumemmalle – tosi kuumalle, koska pidän siitä. Kaverini rupesi kiljumaan, koska pelästyi kuumaa vettä. Ihmettelin, mikä hänelle tuli. Sitten tajusin, että olin kääntänyt kaverilleni kuumaa vettä! Ja kaikki tuijottivat meitä kaverini kiljumisen takia!

Mykkää mokailua uimahallissa

Sukelsin uimahallissa ja halusin yllättää kaverini tarttumalla hänen jalkoihinsa. Kävinkin käsiksi ihan ventovieraaseen. Hän sekä minä olimme tosi hämillämme, en osannut sanoa mitään.

Lue lisää: Kömmähdyksiä pelikentillä.

Juttu on julkaistu Koululainen 2/2023 -lehdessä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti