Perunoiden kypsyessä on juuri sopivasti aikaa valmistaa salaatti.
Tarvitset:
2–3 ruukkua erilaisia vihreitä salaatteja.
0,5 dl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl hunajaa tai sokeria
Tee näin:
– Mittaa oliiviöljy ja punaviinietikka kahvikuppiin.
– Lisää kastikkeeseen ripaus suolaa, pari kierrosta mustapippuria ja hunaja. Sekoita huolellisesti.
– Pese ja valuta salaatinlehdet. Leikkaa tai revi ne karkeaksi hakkelukseksi kulhoon.
– Sekoita kastike vielä kerran kupissa ja kääntele varovasti salaatin sekaan salaattiottimilla tai isoilla lusikoilla.
Tarjoiluvinkki: Kata pöytään kyytipojaksi mustia kalamata-oliiveja ja silputtua raakaa punasipulia.
Lisää reseptejä tammikuun Koululaisessa ja täällä.
Ohje: Miikka Järvinen Kuva: Marjo Tynkkynen
haista ite 🙂
HAISTAKAA PPPPAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RUNO:RUOKA ON HYVÄÄ,KUN SITÄ AHMIA SAA ILMAN RUOKAA PEIKKO PIEN¨’ METSÄÄS ASUSTAA EI VOI.PÄÄLLÄ MAAN PAISTAA VALO PIASTAA KIRKKAUS ON NIIN IHANAA…
kirjotti ton ^^ylemmänkiiiiii :DD moro
toi ylempi komma on sekuntti sitte kirjotettu nii tos näkyy että ”noin tunti sitten”
oee !! oon eka kommentoija :DD