Marraskuun pimeyteen tuovat valoa Olivia Rodrigo ja loistavat kirjavinkkimme

Ulkona on paha keli ja sisällä pysytteleminen alkaa jo tökkiä. Onneksi marraskuun Koululainen tarjoaa tylsiin hetkiin kirja- sekä pelivinkkejä.

Marraskuun Koululaisen kannessa on Olivia Rodrigo.

Marraskuu syyssäineen on saapunut ja niin on myös uunituore Koululainen. Kannessa loistaa upea poptähti Olivia Rodrigo, jonka tie tähteyteen on kulkenut monen koe-esiintymisen kautta. Jutusta selviää, miten Disney-näyttelijästä lopulta kasvosi huippusuosittu laulaja. Lisäksi selvitimme, mistä lemmikistä Olivia haaveilee.

Kun ulkona on koleaa, pysyttelemme mielellämme kotona. Puhelimen selailun käydessä tylsäksi kannattaa harkita kirjaan tarttumista. Mutta mikä kirja kannattaisi lukea? Marraskuun numeromme tarjoaa tähän hätään nelisivuisen kirjareportaasin, jossa lehden tekijät esittelevät parhaat luettavat kaikenlaiseen kirjanälkään. Lisäksi jutussa pääsevät ääneen kirjailijat Paula Noronen ja Max Brallier. Ennen kirjaan tarttumista kannattaa valmistaa itselleen hauska kirjamerkki, johon ohjeet löytyvät askartelupalstalta.

Kirjojen ohella toimitus testasi joulukalenterit, sillä pian jokainen aamu alkaa taas luukun avauksella. Stara-palstalla tutustumme tällä kertaa salibandypelaaja Miisa Turuseen kun taas Mun harrastus -palstalla 12-vuotias Kerttu Niemelä kertoo baritonitorviharrastuksestaan. Nyt-palstalla selviää, miksi laulaja Antti Autio on joutunut juuri ennen haastatteluaan hammaslääkäriin. Julisteista löytyvät marraskuussa jalkapalloilija Bukayo Saka, animetähti Hatsune Miku, söpöt kanikaverit ja upea friisiläinen hevonen.

Reilu luokka -kisa on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille upeista kisatuotoksista! Toisen osakilpailun parhaat esittelemme marraskuun lehdessä sekä verkkosivuillamme. Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet toiseen kilpailuun – nimittäin Vuoden lemmikki -kisan finalistit ovat selvillä ja pääset äänestämään suosikkiasi nyt tästä.

Koululainen 10/23 ilmestyy 8.11.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti